onsdag 28 september 2011

Cnema

Äntligen har jag kommit iväg för att titta på Cnema (som tydligen uttalas "cinema", trots stavningen!)! Jag följde med Annika på publikrepresentant-kväll och vi fick både en rundvandring, en god macka och se på en film. Det var väldigt trevligt, så jag anmälde mig naturligtvis direkt till nästa gång!

Under rundvandringen
Jag blev alldeles kär i miljön! Det är oerhört snyggt, både gammalt och modernt på en gång och nästan lite internationellt på något sätt - jag skulle nästan kunna tänka mig att gå dit bara för att få vara där, vare sig det finns någon film att titta på eller inte!

Salong Statisten
I väntan på filmen
Tyvärr måste jag meddela att filmen bara var sådär, trots att det var en fransk film och jag älskar franska filmer i vanliga fall. Den hette Kärlek i Normandie och den stora behållningen var nog att den var (delvis) filmad i oerhört vacker miljö. Den var inte direkt dålig, snarare väldigt ordinär. Men nästa film jag ser där kommer jag säkert att tycka om!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skymningsmusik

Tyvärr var det lite manfall pga sjukdom på gårdagens 1800 hos oss, så Maria och jag fick hålla ställningarna själva. Vi inledde med lite god...