tisdag 24 november 2015

Instantly Ageless

När jag var på nagelöppethus häromsistens passade jag ju på att beställa Instantly Ageless och när jag var och fixade naglarna sist hade det äntligen kommit.




Jag har nu haft lite drygt en helg på mig att testa och så här blev det:

Jag bestämde mig för att testa på mina påsar under ögonen. Först tog jag en liten, liten klick och baddade försiktigt under ögonen och väntade på att något skulle hända. Det tyckte jag inte att det gjorde, så jag tog lite till och tog i lite hårdare den här gången. Då började det kännas att huden drogs ihop och efter c:a tio minuters orörlighet (man ska undvika att röra för mycket på ansiktet medan krämen torkar) tyckte jag att det började hända något.


                                          Före:

                                          Efter:
Jag hann sätta på mig mascara mellan före- och efterbilden, som kanske synes.
Jag tyckte faktiskt att  det blev ganska stor skillnad. Däremot tyckte jag inte att det höll i 8 timmar som utlovat. Det satt i några timmar (2-3) och sen fick man "fylla på" lite. Men jag tycker att det är OK - vill man ha ett permanent resultat får man nog ta till kirurgi eller sprutor. Och det blir ju lite dyrare. Asken jag köpte - som innehåller 25 st ampuller (varje ampull går att använda fler än en gång) - kostade 695kr, men jag tror det var ett specialerbjudande och den lär nog kosta någon hundring till på ordinarie pris.

För den som vill prova själv kan man skicka efter ett gratisprov via



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skymningsmusik

Tyvärr var det lite manfall pga sjukdom på gårdagens 1800 hos oss, så Maria och jag fick hålla ställningarna själva. Vi inledde med lite god...