lördag 2 juli 2016

Bråvalla igen

Jag släpade mig faktiskt ut till Bråvalla ikväll, mest för att träffa min trevliga vänner som var där men lite musik och annat blev det också - framförallt The Sounds, som gjorde en helt OK spelning men inte var några publikfriare direkt.


Vi bestämde oss för att hoppa över Tenacious D (även om jag passerade dem i jakt på öronproppar) men alla andra verkade vara där, antagligen för att titta på Jack Black.


Jag råkade även, i min jakt på öronproppar gå förbi ett litet tält där någonting som hette Green Door (?) spelade - jag vet inte vad det var men det var bra...


Förutom att mitt armband inte funkade igår (men nu ikväll fungerade det faktiskt) och förutom att jag inte tycker det fanns någon riktigt, riktigt bra artist i år, så tycker jag att själva festivalen har blivit bättre och bättre för varje år. Man har växt med uppgiften och varje år har man rättat till saker som har varit fel tidigare. I år verkade det lugnare än tidigare, det fanns fler toaletter (med toalettpapper), fler vakter, fler poliser, fler matställen, fler aktiviteter... T ex fanns det ett område där man bl a kunde hoppa hoppborg och spela två olika sorters "fotbollsspel". Kul för dem som spelade men lika roligt för oss som bara stod bredvid och tittade på!



Imorgon är det faktiskt några artister jag skulle vilja se men det hotas med regn nästan hela dagen så det kan nog hända att jag stannar hemma istället. Vi får se...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar