söndag 7 juli 2024

Årets auktion i Grytgöl

 
Det har varit dags för den årliga auktionen i Grytgöl och som vanligt var Linda och jag där. I år fick vi även med oss Annica som sällskap.

 
Vi var väl utrustade med både varma kläder och regnkläder. De varma kläderna behövdes verkligen, för det blåste rejält emellanåt men det kom aldrig något regn, som tur var.

 
Vi kom tidigt så att vi hann kolla igenom grejerna innan auktionen började men ingen av oss hittade något som var riktigt, riktigt intressant. Och tyvärr börjar de ju alltid med att ropa ut en massa tråkiga verktyg och trädgårdsredskap och liknande, så det tar ju ett tag innan de kommer till de intressanta sakerna.

Jag blev däremot lite upphetsad över att vi satt så vi såg oss själva i spegeln.

 
Som traditionen bjuder tog vi några loppisar i Ljusfallshammar på vägen hem. Vi började hos Mormor & jag, där jag inte hittade någonting (den här gången) men Annica fyndade några kaffepettrar.

 
Vidare till Gamla saker...


...där hittade jag två (nya) duschhanddukar för 80kr samt


...en ny sänglampa för 20kr, komplett med lampa i. Den gamla börjar bli lite sliten och håller inte uppe så bra längre.
 

Den här gången hittade vi även till loppisen vid Lantbruksmuseet. Där verkade allt kosta mellan 15 och 35kr.

Jag hittade en liten mini-kaffebryggare och eftersom det inte stod något pris på den antog jag att den kostade 35kr, så det betalade jag.

Däremot gick vi inte in på museet eftersom Linda hade en tid att passa men det är ett besök jag gärna gör en annan gång. Det verkade riktigt trevligt.


Och sen bar det iväg hem till slavarbete i lägenheten igen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar