onsdag 6 juli 2011

Det kom ett paket...

...från Ellos igår och det var stort! Som tur är jobbar jag ju precis mitt emot uthämtningsstället, så det var inte långt att släpa det.


Men tyvärr, tyvärr blir det en massa returer. I och för sig var jag väl inte beredd på att behålla allt men det var några skor jag hade hoppats på men, som sagt, tyvärr...

Bl a de här för bara 299kr hade jag stora planer för tillsammans med jeans men de var så hårda i klacken och - framförallt - hala, så de åker tillbaka.

Även ett par likadana fast blommiga måste jag skicka tillbaka. De var faktiskt mycket mindre hala och inte så stela men av någon underlig anledning hade jag beställt dem i storlek 38 så de var jättestora! Antingen fick jag hjärnsläpp när jag beställde dem eller också slant jag med musen.

Även de här snyggingarna kommer antagligen att åka tillbaka. Jag fick knappt ner fötterna i dem. Jag kände mig som en av Askungens elaka styvsystrar som måste hugga av sig stortån och hälen för att komma i skon. I och för sig beställde jag dem nog mest för att de var så läckra och jag kanske behåller dem bara som prydnad. De är ju så billiga - bara 249kr!


Men den här Esprit-jumpern (fast den är så lång, så det är nästan en klänning) tänker jag behålla. Men den får nog vänta till hösten på att komma ut och visa upp sig. 299kr (599)


En finstickad bomullsjumper, också Esprit, behåller jag också - 249kr (499)...


...liksom den här (också till hösten), den kostade bara 149kr (299)


Och sedan kunde jag inte låta bli att köpa en liten Esprit-pyjamas, 314,50kr (629).

Visst är den sööööt! Jag kan riktigt föreställa mig hur jag har den på mig när jag ligger i soffan och myser i höst. (Sedan måste jag ta den av mig innan jag ska gå till sängs, för jag kan inte sova med en massa kläder på mig!)

Det var fler saker i paketet också men allt annat åker tillbaka. Tur också att jag inte släpade hem kartongen från jobbet - jag behöver den till returen.

2 kommentarer:

  1. Jag vill ha de där Askungens skorna!! De är precis min stil!!
    Tror du de finns i mitt nummer?
    Alla skorna var supersnygga!!
    Dina kläder?? Självklart du måste behålla dem!! ALLA!!!

    Vi ses imorgon!

    SvaraRadera
  2. Det är klart du måste köpa skorna, du skulle passa jättebra i dem! Dessutom kan du (till skillnad från mig) säkert gå i dem också :-)

    SvaraRadera