torsdag 27 juni 2024

Flyttad!

Nu är själva flytten avklarad (och tack gode Gud för det!). Trots att jag hade anlitat en flyttfirma (som skötte sig utomordentligt), så var det en himla massa saker att tänka på!

Kvar är bara att packa upp kartonger och bestämma var saker och ting ska vara. Det kan ta ett tag.

Jag kom på att tvättmaskinen och torktumlaren ska komma imorgon, så det kunde vara läge att försöka få till lite plats i hallen så det går att få in dem. Så här såg det ut igår:

Och så här idag:

 
De kommer åtminstone in i badrummet med grejerna utan att behöva balansera dem på huvudet.

Köket har jag också försökt röja lite i. Så här igår:

 
Och idag:

 
Nu kommer jag i alla fall fram till diskbänken och kan koka te om mornarna (efter att jag hittade vattenkokaren igår). Och idag hittade jag äntligen mina bestick och slipper röra om i tekoppen (som jag också hittade igår kväll) med en skruvmejsel. Jag lyckades inte förstå mig på (den sprillans nya) diskmaskinen, så var tvungen att kalla in experthjälp i form av Jeanette som lyckades få igång den. Hon fixade även med TV:n och bredbandet. Tyvärr var bredbandet så segt att jag inte ens lyckades komma ut på Facebook! Och jobbets vpn var det inte att tala om, så jag var tvungen att gå till jobbet igår - trots att jag hade tänkt jobba hemifrån i veckan för att hinna pyssla lite hemma.

Men idag, efter att ha suttit i den obligatoriska telefonkön hosTele2, fick jag hjälp av en trevlig - säkert ung - man, så nu har jag kontakt med omvärlden igen.

Jag hade ju packat en ”nödväska” med tandborste, tandkräm, trosor och lite andra nödvändigheter – som tur var. Tyvärr glömde jag packa ner en behå, så jag fick leta som en galning igår morse för att slippa få gå till jobbet behålös.

Det kommer att ta ett tag innan jag får ordning helt men snart börjar ju semestern och den vet jag ju vad jag ska använda till.

Och ny bostad betyder ju ny hiss, så jag var tvungen att ta en hiss-selfie för att inviga den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Flyttad!

Nu är själva flytten avklarad (och tack gode Gud för det!). Trots att jag hade anlitat en flyttfirma (som skötte sig utomordentligt), så var...