lördag 8 juni 2024

Tryserum revisited

Det är alltid lika roligt att få se vad som har hänt med Lindas torp sen senaste gången. Och det första man lade märke till när man kom fram var att man nu faktiskt ser det från vägen...

 
Och det var självklart ännu finare inomhus än förra gången. Men som vanligt var det god mat på gång.

 
Efterrätten intogs utomhus. 


Efterrätten var mitt ansvar den här gången så det blev en biskvitårta, som jag har velat testa sen Marie bjöd på en på sin födelsedag.

Och vi hade som vanligt tur med vädret. Det regnade till och från hela vägen dit men i Tryserum var det torrt och fint om än inte konstant sol.

Vi hade tänkt åka till en loppis efter maten (och efterrätten) men vi hade det alldeles för trevligt hos Linda, så vi kom aldrig iväg.

Efter all god mat behövdes det lite motion så vi gick en liten promenad. Vi hittade ett vackert gullregn som vi ville ha en selfie med. Meningen var att vi alla fem (inklusive Rasmus) skulle titta ner i kameran men Rasmus tar inte regi så bra så det blev inte som vi hade tänkt. Men lite kul i alla fall.

Vad är det man säger, "Aldrig jobba med barn och hundar"?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hösthy

Del tre i årets höstrenovering blev kombobehandling Moisture Infuser/NBE3000.   Jag har egentligen ingen aning om vad det betyder men det v...