måndag 30 mars 2009

Dags för sommarskor?

I fredags kom jag gående på Drottninggatan i lugn och ro när helt plötsligt någon märklig naturkraft svepte in mig i en skoaffär (mig händer sådant ganska ofta faktiskt! Och inte bara skoaffärer...). Det visade sig att de sålde ut en massa skor till 50-75% rabatt och sådant gillar ju jag.

Nu är det ju så att ofta när det är billigt så brukar det finnas storlek 34, 35, 39, 40 och 41 och inte mycket däremellan och så var ju även fallet här. Men ... efter att hoppfullt men utan framgång ha provat ett antal skor i fel storlek, lyckades jag till slut hitta ett par som passade, så varsågoda här är veckans Reafynd:

Sommarskor för 450:- (har kostat 995:-)

I och för sig kändes det väl kanske inte helt aktuellt att bära omkring på en påse med sommarskor när jag tog mig hem i snögloppet genom pulsning medelst slirning, men någon gång blir det väl sommar i alla fall. Och då har jag ett par blommiga skor!

2 kommentarer:

 1. De var fina!!
  De passar bra med min blus (röda) vi köpte igår :)
  /kram

  SvaraRadera
 2. Varför skrivs det så lite om basket på denna sida?
  Hur blev resultatet den 31/3?
  Jag har för mig att Dolphins fick spö =D

  SvaraRadera

Spännande shopping

Det är alltid lika spännande att shoppa på johnells.se - ska man få det man beställde ? Förra veckan hittade jag en fin blus och ett par vi...