onsdag 1 juli 2009

En shopaholics bekännelser

Nu är det ju så att jag har shoppat lite.

Jaaa, jag vet att jag sa att jag inte skulle köpa något mer förrän tidigast i december men det finns förmildrande omständigheter! I första hand åberopar jag provokation, d v s REA – sådana köp kan inte bedömas på samma sätt som ”ordinarie” köp!

Dessutom är nästan allt skor och jag behöver faktiskt skor!!!

Och ännu mer dessutom så hittade jag i alla fall inte det jag ville ha…

I fredags letade jag igenom hela stans skoaffärer i jakt på ett par skor (sandaler, svarta med lagom hög klack) och det fanns ju inte någonstans – i alla fall inte i min storlek. Däremot lyckades jag faktiskt hitta den där (gråspräckliga) kostymen jag letade efter hela vintern!

InWear från Myself & Friends. Byxorna har kostat 1200:- och kavajen 1700:-
Jag betalade 870:- för båda (70% rabatt)


I lördags gav jag mig ut till Ingelsta för att se om det fanns några skor till mig på Maxihuset.
Det gjorde det ju inte, men Esprit hade en liten topp…
Esprit-topp 174:50 (ord. 349)

I söndags hade jag gett upp hoppet att hitta några skor och bestämde mig för att hitta en klänning i stället - jag menar, hur svårt kan det vara?

Det visade sig vara helt omöjligt men eftersom jag hade gett upp hoppet om skor hittade jag genast mina drömskor på Åhléns (jag visste knappt att de hade skor!).
Sandaler från Esprit (förstås! Jag funderar på att köpa aktier i det där företaget – det verkar ju gå bra för dem) 349:- (ord 499)

Jag blev så glädjechockad av att faktiskt ha hittat ett par skor att jag på vägen ut från Linden råkade köpa en jacka som hängde utanför Joy till halva reapriset.
Jacka Rosebud? 399:- (ord 1298)

Sedan i måndags skulle jag visa Conny till La Stampa och följde med in ”som smakråd”. Det slutade med att jag hittade ett par skor till, röda den här gången…

De kostade 300:- men jag har glömt vad ordinarie pris var.

Jag har fortfarande inte hittat någon klänning…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skymningsmusik

Tyvärr var det lite manfall pga sjukdom på gårdagens 1800 hos oss, så Maria och jag fick hålla ställningarna själva. Vi inledde med lite god...