torsdag 28 januari 2010

Åh, vad jag älskar januari!

Är inte januari en underbar månad! Jag älskar den!
Snö!!! Vadå, snö? Vem bryr sig om den! Jag pratar om att inte kunna gå på stan eller ut på nätet utan att snava över ett reafynd!

Jag har faktiskt shoppat lite mer sedan sist. Jag hittade några fynd på Sid & Sally och jag måste säga att det är ett riktigt bra ställe att beställa ifrån. Det är andra gången jag gör det och jag har blivit väldigt nöjd båda gångerna. Snabb leverans, grejerna ser ut som på bilden och storlekarna stämmer! T o m de italienska (antar jag) skorna som jag med en viss bävan beställde i stl 37 (det är ju min storlek!) visade sig faktiskt vara stl 37 och inte 35, som man kan råka ut för ibland.

Här är mina Sid & Sally-fynd:

Jacka BZR, ett riktigt fynd för 499kr, har kostat 1299

Skor från Via Vai, 769kr, har kostat 1099
(Jag är känner inte till Via Vai som märke men jag är så dålig på skor. Jag köper ju aldrig skor!)

Klänning Mina UK, 499kr, har kostat 999

Igår eftermiddag var jag dessutom tvungen att åka till stan igen efter jobbet, eftersom Conny hade sett mina toppar (den korallfärgade och den vita) som jag köpte på Myself & Friends i måndags och gripits av häftigt habegär till dem. M & F finns inte i Linköping (eller i Åtvidaberg), så jag åkte lydigt ner på stan och köpte dem åt henne. (Nästa gång jag handlar där ska jag köpa två av allt redan från början, en till mig och en åt Conny, så slipper jag åka två gånger.)

I alla fall, när jag kom ut från M&F med Connys toppar, såg jag att de hade halva reapriset på Indiska som ligger mittemot, så jag gick in där och köpte två tekoppar.

Söt tekopp med fat, 59kr för två

Sedan, på vägen hem, passade jag på att gå in på MQ och där hittade jag:

Ormskinnsmönstrad topp från STOCKH LM, 199kr, har kostat 399

Vinröd topp, också den STOCKH LM, 125kr, har kostat 249

Och du okända, som skickar information om Anonyma Köpaholister (Norrköpingsavdelningen) – sluta med det! Jag har redan varit där men de var så oprofessionella att jag slutade gå dit. De påstod t ex att jag behöver terapi men det är ju löjligt!

3 kommentarer:

  1. Vi får göra ett körschema för den vinröda toppen. Jag fyndade en likadan härom dagen! :-)

    /Annika

    SvaraRadera
  2. Okej, vi får ha sms-kontakt innan vi ska till samma ställe, så inte en av oss får sitta med ytterkläderna på hela kvällen ;-)

    SvaraRadera
  3. Den randiga klänningen vill jag ha!!!!!!
    /Eva :)

    SvaraRadera

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...