tisdag 23 februari 2010

Dåliga och goda nyheter

Den dåliga nyheten är att jag igår fick höra att en av mina favoritbutiker, Myself & Friends, ska lägga ned i LaRubiaville. Typiskt! När man har fäst sig vid en butik och sett fram emot många trevliga reafynd, så lägger de ned!

Den goda nyheten är ju naturligtvis att eftersom de lägger ned, måste de ju ha utförsäljning. Den började idag och man är ju inte sämre än att man kan sko sig på andras olycka, så naturligtvis gick jag dit direkt efter jobbet.

Nu hittade jag faktiskt inget som jag omedelbart kände att jag bara måste ha. Men eftersom jag ändå var där och det var så billigt, så passade jag på att tänka lite på sommaren (som väl ändå kommer någon gång?). Några små fynd blev det alltså.

Ett par blå bomullsbyxor, Frk, har kostat 299 och med 70% rabatt blev det 89,70kr
En blå- och vitrandig topp, också Frk, med 30% av 149 blev det 104,30kr
En blommig liten scarf, Complement, har också kostat 149, med 30% rabatt 104,30
Vi får väl se om jag hittar mer om jag råkar gå förbi där när jag får lön torsdag. Man vet aldrig...

2 kommentarer:

  1. Jättefina kläder du köpte. Jag gillade byxorna(mest priset!) och tröjan och allt!!
    Jag tror inte jag kan åka till Norrk den här vecka. Tror du att du har någonting kvar nästa vecka?

    SvaraRadera
  2. Vilken trendig tjej du är! Just sådana randiga tröjor och blå färg är mycket "inne" denna vår :) Och priserna kan man inte klaga på... Conny och jag får åka till Norrköping nån gång så du får göra en shopping guide runda runt stan ;)
    /Eva

    SvaraRadera

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...