söndag 7 mars 2010

Fredag

Det har visat sig att jag måste uppdatera bloggen varje dag i 5-7 dagar enligt anvisningarna i kursen jag går på. Eftersom jag inte har något att skriva om (inte för att det verkar bekymra andra bloggare), så blir det som det blir.

Jag tänkte börja med att rapportera om fredagen. I fredags fyllde alltså Jocke år och jag åkte dit för att som hastigast säga grattis och sedan ägna resten av kvällen åt Vidde.



Om ni undrar varför han har en massa rivmärken i ansiktet är det för att han har fått stryk på dagis av en ungjävel som kommer att önska att han aldrig blivit född när jag får reda på vem det är. Som tur är, är ju Vidde en glad och gullig unge som lägger sånt bakom sig (till skillnad mot sin faster. -Undrar hur man får tag i en bazooka?), så han var lika söt som vanligt.


Det var faktiskt en dubbel födelsedag eftersom jag också blev firad, Jockes och min födelsedag är så nära varandra att vi tänkte att vi slår ihop dem. Jag fick ett kuvert av Vidde.


I kuvertet låg ett presentkort:


Tänk, han är bara 15 månader och kan redan skriva så fint!

Jag ser verkligen fram emot fotoboken. Med tanke på hur snabba hans föräldrar är i vanliga fall lär den innehålla finfina bilder på när han tar studenten.

Efter att firat, blivit firad, ätit en massa god mat och tårta och (naturligtvis) gullat med Vidde, åkte jag hem och tittade på SGU. Men mer om det i ett annat inlägg!

Läs även andra bloggares åsikter om

1 kommentar:

  1. OH nej!! Vem kunde göra så många rivmärken på Vidde? Du måste göra nåt!!! :)
    Han har så fina och goa kinder!! Gullig han är!!
    Och vilken fin present du fick.... kommer att få!! Viddes föräldrar har tid att samla massa bilder tills Vidde är 18år hihi.
    Vad har du köpt nu??

    SvaraRadera

Att flytta eller inte flytta?

Hmm, helt plötsligt angreps jag av en vild lust att flytta. Så jag har redan varit och tittat på tre olika lägenheter på två dagar och har h...