torsdag 20 maj 2010

Sol och stavning

I morse bestämde jag mig hjältemodigt för att det är nog sommar nu i alla fall.

Look, no socks!
Jag är inte fullt så modig än att jag kan börja med sandaler eller skor med öppen tå - för att inte tala om bara ben (inte utan en rejäl vaxning och ett par liter brun-utan-sol!) men jag tycker jag har kommit en liten bit på väg i alla fall.

På jobbet firade vi sommaren genom att ge oss ut på en stavgångstur på lunchen. Jag äger faktiskt ett par stavar men jag har aldrig lärt mig vad jag ska göra med dem, så vi skulle ta en provtur och se hur det kändes. Egentligen skulle Conny ha varit med och instruerat men hon hade lyckats dubbelboka sig. Det är hennes fel om jag gjorde fel och får ont någonstans. ;-)
Madeleine skulle också ha varit med men hon hade lyckats skaffa sig halsfluss. (Alltså, ärligt talat - folk tar till vilka ursäkter som helst!!!)

Det blev i alla fall Helene och jag som stod fasta och gick iväg på vår lilla tur. Och eftersom det var jag som hade kameran så är det Helene som får demonstrera vilken schvung vi hade i stegen!

1 kommentar:

  1. Vilka duktiga tjejer! Heja heja heja!
    Det var ett fint sätt att fira sommaren
    /Eva

    SvaraRadera

Aprilbalkong

Kanske är det för att man är hemma så mycket (typ hela tiden) numera men i år riktigt kliar det i mig att få pyssla på balkongen. Jag har ju...