söndag 20 juni 2010

Självplågeriets tid

Så här års börjar de flesta normala människor förbereda sig för ledighet och slappa dagar medan jag däremot förbereder mig för slit och ständig muskelvärk. Det är på sommaren som jag verkligen har tid att träna ordentligt utan stress och jag brukar ta tillfället i akt. Och nej, jag tränar inte inför Beach 2010 – faktum är att jag fortfarande håller på med Beach 1998!

OBS! Arkivbild!

Förra sommaren skrämde jag nästan mig själv genom att glatt (nåja!) gå upp i svinottan tre dagar i veckan för att hinna till Campushallen lagom till de öppnade 06:30, en bedrift som jag planerar göra om i år (om jag orkar!) med start imorgon måndag. Jag gjorde ju även en resultatutvärdering, med en bild före jag började träna och en efter fyra veckor, och hade tänkt ha en även efter ytterligare fyra veckor, men då kom svininfluensan (antagligen) i vägen. Jag kanske gör en utvärdering i år också – kanske... Jag har faktiskt fettat till mig lite de senaste månaderna (vi går inte in på detaljer!), så jag vet inte om jag vill visa några ”före”-bilder – det beror helt på hur ”efter”-bilderna blir. (!)

Förra årets före- och efter fyra veckor-bilder

Faktum är att några bilringar inte är mitt största problem (jag har varit där förut och överlevt!), utan att min rygg inte har uppskattat min livsstil den senaste tiden och börjar bli riktigt besvärlig. Jag hoppas på att kunna fjäska den rätt själv, men annars måste jag nog boka några besök på Sadistkliniken och sådant inverkar menligt på mitt reafynds-konto!

2 kommentarer:

  1. GIck du upp tidigt? Jag hoppas verkligen du skriver nu på bloggen att du har tränat!
    Jag börjar att träna som vanligt idag igen. Jag har saknat min träning mycket.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jajamensan, här fuskas inte, minsann! ;-)

    SvaraRadera

AI-Lisa

Inför vårt avdelningsmöte igår blev vi anmodade att skapa en AI-genererad bild som beskriver oss och så var det meningen att vi skulle gissa...