onsdag 23 juni 2010

Ur gömmorna

Jag håller ju på och rensar mina garderober (JA, jag håller på än!) och hittar ständigt saker jag inte ens visste att jag hade. Häromdagen hittade jag ett par skor (de låg i en väska som jag inte heller riktigt känner igen, faktiskt!) som konfunderade mig en hel del.


Varför köpte jag dem? Varför har jag aldrig haft dem på mig? Jag hade dem på jobbet igår och de är rätt storlek också, så det kan inte vara därför jag aldrig haft dem. Missförstå mig inte, jag förnekar inte att jag köpt dem – jag har t o m ett svagt minne av inköpstillfället – det är snarare en fråga om hur jag tänkte när jag köpte dem. Antagligen var de väldigt billiga, jag brukar ju falla för sådant!

Men den riktigt stora frågan nu är faktiskt: Ska jag ha dem kvar? Eller ska de gå direkt ner i en av säckarna till Myrorna? Har jag överhuvudtaget något att ha dem till? OK, det var tre frågor, men viktiga – det måste ni hålla med om.

2 kommentarer:

  1. På basketmatcher?

    SvaraRadera
  2. Menar du att jag ska ha dem på mig på basketmatcherna? För att komma i rätt stämning? Tja, varför inte!

    SvaraRadera

Söndagsbrunch med shuffleboard

  Så här en vanlig söndag i april kan det vara trevligt att hitta på något roligt - gärna något som innefattar mat. Och då är ju söndagsbrun...