måndag 2 augusti 2010

Träningsröta, del 2

Det är fortfarande tungt och trist att träna. Idag lallade jag omkring på gymmet längre än vanligt och hoppades på att det skulle sluta regna, så jag slapp bli genomsur när jag gick därifrån.
Sedan kom jag ju på att jag redan var genomsur av svett efter träningen, så det spelade ju ingen roll om det regnade eller inte.


Jag försökte få till en nytändning genom att dels vräka på så mycket vikter jag kunde på övningarna och dels genom att försöka leta reda på nya övningar att testa.

Jag testade bl a den här "Golvsveparen på boll" men jag måste ha gjort fel för den kändes för lätt. (Visst ser den svår ut?)

Jag har i alla fall bestämt mig för att lyxa till det och skaffa mig en PT (Funkar det för Victoria, så...) och inte bara ett enstaka tillfälle, utan ett helt paket på tio gånger eller så! Så fort som ekonomin tillåter återkommer jag med rapport om det.

Har ni sett, förresten, att jag har ändrat lite i layouten? Fint, va? Jag blev lite trött på allt rosa. Snart börjar ju min kurs igen, så det finns en viss risk för att det blir lite fler förändringar längre fram.

2 kommentarer:

  1. Jag tänkte på att jag borde börja träna på morgonen med. Det blir kanske lättare att uppmuntra varandra om vi är flera ;) Men så tidigt på morgonen som du är på gymmet vet jag inte om jag klarar av...
    /Eva

    SvaraRadera

Valutbildning

Eftersom jag har anmält mig att jobba som röstmottagare i EU-valet, så blev jag kallad till ett utbildningstillfälle. Det var lite svårt att...