söndag 26 december 2010

Mellandagsrea, akt I

Jag hade tänkt jag skulle mjukstarta mellandagsrean idag, mest gå omkring och rekognoscera terrängen innan jag börjar shoppa på allvar imorgon, så när jag kom till spårvagnshållplatsen och tvåan råkade komma just då, bestämde jag mig för att hoppa på den och åka till Hageby Centrum. Därute finns ju både Triumph och Kalle P Sko, i övrigt finns det ingen som helst anledning till att åka dit! Är det de som projekterar och bygger dessa mega-centra som redan på planeringsstadiet fastställer att det får absolut inte förekomma några nya butiker som inte redan finns på minst fyra platser i stan eller är det KappAhl, HM, Lindex, Vero Moda och de andra kedjorna som går samman i någon slags maffia-kartell och effektivt blockerar varje nykomlings försök att etablera sig? Det enda positiva jag kan säga om HC är att det är lugnt och skönt där – eftersom det inte finns något som lockar därute åker folk hellre till stan eller Ingelsta istället.

Därför hade jag riktigt trevligt inne på Triumph med hela personalen för mig själv, så jag fick lite shoppat.



Nu var det väl inte bara rea-fynd men det var bäst att passa på medan jag ändå var där. Och det var faktiskt billigt ändå. Jag var egentligen på jakt efter en svart behå men på något sätt blev det så att jag köpte en vit behå och ett blått behå/trosa-set (de var på 30% tror jag), tre par trosor för 199kr och en pyjamas. Jag kom t o m ihåg att köpa en tvättpåse! Allt detta för 1500 och lite växel, helt OK! Det var inte förrän jag satt på spårvagnen tillbaka till stan igen som jag kom på att jag hade lovat mig själv att inte köpa några mer underkläder förrän tidigast i sommar. Ajdå!

På stan var det inte lugnt och skönt, så jag bestämde mig för att åka hem istället och se om det är lugnare på stan imorgon. Eftersom jag ska gå och träna imorgon bitti för första gången på tre månader eller så, måste jag shoppa imorgon innan träningsvärken sätter in. Tisdagen är vikt för att ligga på soffan och kvida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kalla slingor

Så här års är alltid håret så trist och livlöst och det vill till lite professionell hjälp. Dags för slingor, alltså. Så här såg det ut när ...