onsdag 29 december 2010

Mellandagsträning

Både i måndags och idag gick jag upp kl 06.00 (applåder, tack!) för att gå iväg till gymmet och träna. Eftersom jag är ledig ville jag inte stressa, så jag åt frukost och läste tidningen i lugn och ro innan jag knallade iväg till World Class vid kvart i åtta.



Jag hade lite träningsvärk sedan i måndags men det var inte såååå farligt, så jag tog i lite mer idag. (I måndags tog jag det lugnt eftersom jag inte ville bli invalidiserad hela veckan. Ni vet – rea. Stå i provhytter och orma sig!) Jag har faktiskt skippat de fria vikterna och kört med maskiner båda gångerna. De har en liten plätt på nedervåningen med alla maskiner jag behöver, så jag kände inget behov av att gå upp för trappan.


Utsikten är inte fantastiskt, direkt! OBS! Jag har inte vita knästrumpor – det är mina ben!


Jag ska faktiskt gå och träna på nyårsafton, också. Och nästa vecka ska jag försöka arbeta upp en rutin för att träna innan jobbet. Nu håller vi alla tummar att inga läbbiga baciller kommer och förstör mitt flyt!

1 kommentar:

  1. Gott Nytt År!!
    När kommer mera bilder från gymmet?

    Jag ska springa nu. Sedan ska det bli bio i stan.

    kram

    SvaraRadera

Den goda människan i Sezuan

  Den goda människan Sezuan var sista föreställningen för säsongen på abonnemanget och det var inte med höga förväntningar vi förpassade oss...