torsdag 2 december 2010

VIP

Jag håller på att bli Dagmar-oman, tror jag! Nu ikväll var jag inbjuden på VIP-kväll på Speet Spirit med glögg och saffransbullar för att titta på Dagmars vårkollektion och jag upptäckte att jag vill ha precis allt!

I väntan på vårkollektionen (som börjar levereras i januari) provade jag nästan varenda Dagmar-plagg i hela butiken fastnade till slut för den här



...och den här



Man fick 30% på alla Dagmar-plagg under kvällen så det blev rena rea-fyndet!

Conny hittade en S'nob-klänning som hon blev sugen på




men eftersom hon precis kom från Casalls utförsäljning så bestämde hon sig för att fundera lite på saken, så det blev bara mina grejer som Monika fick packa ner i påsen.




Och på tal om Casall, så vill jag bara nämna att en viss person – inga namn men hon kommer från Mexico och springer maraton – som tyckte att jag gjorde av med en alldeles för mycket pengar på utförsäljningen, inte direkt kom tomhänt därifrån heller. Det behövdes tre påsar för att bära iväg med hennes inköp! (jag behövde bara två) Hur säger man ”kasta sten i glashus” på spanska?

2 kommentarer:

  1. Du har det rätt!! Det blev rena rea-fyndet! :) Nu när jag ser dina kläder igen tycker jag de är så j....la fina!!
    Klänningen får vänta lite.... vi får se vad "han" säger hi hi.

    Jag tror man säger på spanska: El que rie al ultimo rie mejor.... det är inte lika men det betyder samma sak tror jag :) (Vi får fråga den blivande mamma!!)

    Vaddå?? Jag behövde 3 påsar men det var bara för att balans grej som tog för mycket plats!! ;)

    kram

    SvaraRadera
  2. Balansgrej! Ursäkter, ursäkter!
    ;-)

    SvaraRadera

Tji fick vi

Nu när jag inte betyder garanterad undergång för Dolphins så fort jag visar mig på en basketmatch längre, har ödet tydligen hittat ett nytt ...