söndag 27 februari 2011

Ny insikt

Jag har fått indikationer på att ni har märkt att jag inte har gjort några nya reafynd den senaste veckan eller så och det stämmer – jag har legat väldigt lågt. Det är faktiskt så att jag känner mig lite ”mätt” på kläder/skor för tillfället. Nej, det har inte med att jag har haft feber att göra – det bara blir så emellanåt, faktiskt! Det händer sig ibland att jag känner att det är lite ytligt och, t o m lite inskränkt, att bara köpa nya kläder och jaga reafynd hela hela tiden. Så då vänder jag blicken inåt – inåt lägenheten, alltså – och tänker: ”Fy f-n, vad jag är trött på färgen på väggarna/möblerna/lamporna!” - eller något liknande, som i det här fallet: ”Fy f-n, vad jag är trött på de där gardinerna!”

Jag har ju letat efter de perfekta gardinerna i över ett år nu och inte hittat dem. Eller åtminstone inte några jag har råd med. Så igår gick jag till Indiska och köpte nya tillfälliga gardiner, tills jag hittar mina gardiner. Naturligtvis hade de inte åtta stycken längder av en och samma gardin, så jag fick köpa fyra av varje och använda fantasin.

Så här blev det:Jag tror jag ska köpa nya gardiner till sovrummet och köket också!

När jag ändå var på Indiska passade jag på att köpa ett par jättesöta tekoppar som jag har gått och spanat på ända sedan före jul i hopp om att de ska få för sig att rea ut dem. Det har de ju inte gjort än, så de kostade 99kr/st, men nu när jag har köpt dem till ordinarie pris förväntar jag mig att de blir nedsatta till halva priset redan nästa vecka.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Aprilbalkong

Kanske är det för att man är hemma så mycket (typ hela tiden) numera men i år riktigt kliar det i mig att få pyssla på balkongen. Jag har ju...