tisdag 25 oktober 2011

Pedikyr

Idag bestämde jag mig för att ta det lite lugnt och lyxa lite efter skolan (och innan läxorna!). Mina fötter var alldeles trötta efter allt promenerande omkring och jag lovar och svär att mina tånaglar var en halv decimeter lång, så jag letade upp en salong som den brasilianska tjejen som bor här rekommenderade. I förra veckan var jag på ett fint hotell här i Recoleta och rekade på deras spa men det visade sig vara dyrare än i Sverige (420 pesos för pedikyr!). Stället som brasilianskan rekommenderade var mer modest - 55 pesos - och helt OK. Så nu är mina fossingar lena och fina igen!

Nu passar de också bättre ihop med de rosa tofflor jag var tvungen att köpa (för 20 pesos), eftersom vi inte får gå barfota i lägenheten där jag bor (?!).

Jag har faktiskt blivit riktigt förtjust i dem. Från början tänkte jag att jag skulle kasta dem innan jag åker hem men jag har nog ångrat mig och de kanske får följa med hem trots allt.

Jag shoppade även lite underkläder på vägen tillbaka till lägenheten men jag har inte packat upp dem än, så ni kanske får se dem någon annan gång.

I morgon ska jag kanske shoppa lite mer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kalla slingor

Så här års är alltid håret så trist och livlöst och det vill till lite professionell hjälp. Dags för slingor, alltså. Så här såg det ut när ...