söndag 11 mars 2012

Läge(nhet)srapport 3

Nu börjar det snart se ut som en riktigt lägenhet här - och inte som en återvinningsstation! Liiiiite mer jobb och det kanske t o m går att släppa in folk man inte är släkt med. Jag börjar bli lite trött på att slita som en träl varje stund jag inte är på jobbet men jag har gett mig den på att allt ska vara klart till påsk! Då tänker jag inte göra ett dugg mer än att bara glassa omkring (i solen?!), så det så!

Några små inköp:
Ett litet datorbord som jag köpt på Bra Begagnat för hela 60 (sextio!) spänn!
OK, kanske inte det snyggaste i världen men litet och nätt och jag kanske kan hitta på något med det som har med målarfärg eller nåt liknande att göra...(!)

(Jag har förresten även lyckats installera mitt bredband via den mysko datacentralen i hallen, det känns underbart att återigen ha kontakt med yttervärlden på en skärm som är större än fem tum!)

Jag har också varit på Överskottsbolaget och inhandlat två nya speglar, eftersom jag är trött på att inte veta hur jag ser ut från nyckelbenen och nedåt när jag går till jobbet. Den här sirliga, vita ska jag ha i hallen:
Ja, jag vet att det är lite Shabby Chic-varning på den men jag tror hallen klarar det!
Jag köpte även en spegel till övervåningen/klädkammaren-med-säng-i:
Det är en spegel som ska stå på golvet, vilket betyder att man kan flytta runt på den - det gillar jag!

Jag har totalt glömt bort vad de kostade men jag tror den vita kostade 399kr (eller möjligtvis 359!) och den svarta kanske 299. Jag fick 10% rabatt på den svarta för att den var den sista och skyltexemplaret! ( Och den kanske också får träffa en färgburk längre fram...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Champagneprovning

  Vi fortsätter att hitta på trevliga aktiviteter i vår kulturförening. Idag var det champagneprovning - i vackra Wadströmska villan, förstå...