onsdag 5 september 2012

Lukta gott

Igår morse, när jag stod i personalrummet och tillredde morgonens andra tein-fix, kom en arbetskamrat in i och vädrade i luften och sade ”Åh, vad är det som luktar så gott?!!!”. Jag, som associerar ”lukta gott” med mat (jag associerar allting med mat!), såg mig genast omkring efter en påse nybakta scones eller något liknande när min arbetskamrat tog tre långa steg fram till mig, körde in näsan i mitt hår, drog in en lungfull och utbrast ”Men det är ju dig det luktar gott om!!!”. Det har faktiskt hänt förut att folk har sniffat lite diskret i mitt hår, jag svär t ex på att jag hörde sniffljud från sätet bakom när jag åkte buss senast!

Det är min nya hårolja! Den ser ut så här:


Jag köpte den när jag var och klippte mig senast och den luktar verkligen gott! Och inte nog med det, håret blir lent och lätthanterligt också. 

Nu kan man ju tro att det luktar jättestarkt eftersom folk reagerar så mycket men det gör det faktiskt inte. Jag har märkt att det bara är när jag har i det i fuktigt hår på morgonen och innan håret hinner torka färdigt som folk reagerar. Sedan måste man nog bli riktigt närgången för att känna av det. Naturligtvis är det ju inte direkt gratis men jag hittade det faktiskt till skapligt pris på Bangerhead.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...