söndag 25 augusti 2013

Rapport från Guldknappen

Trots att SJ gjorde allt för att jag skulle missa den, lyckades jag ta mig till Guldknappen Läsargalan i alla fall! Jag hade valt ett tåg som skulle anlända till Stockholm i god tid (en timme och tjugo minuter) innan galan började men med ofelbar precision var tåget en och en halv timme försenat, så i stället för att hänga på låset vid insläpp (som jag hade planerat) var vi bland de sista dit. Det gjorde ju tyvärr att vi knappt hann kasta i oss maten (som var både riklig och god) och vi hann definitivt inte gå runt och mingla så mycket som vi hade velat innan själva höjdpunkten – visningen och presentationen av Guldknappen-vinnaren – började.

Jag kan i alla fall trösta mig med att jag var snygg där jag satt på Norrköpings Resecentrum och väntade på tåget, för jag hade ju varit hos Robin och fiffat till mig tidigare på morgonen.

Tjusig i papiljotter!
Nu börjar det likna något!
Som en filmstjärna!
Eller hur!
Ser ni guldknappen i slutet av kön?
Lena fotade en hel del...
Vi hann i alla fall att få i oss maten!
Jag är glad att jag inte behöver ta hand om disken!

Det var i alla fall väldigt trevligt att se årets vinnare presenteras, välförtjänta alla tre, och ska jag åka dit någon mer gång (som jag mycket väl kan tänka mig) får jag nog se till att ta bussen!

Nu börjar det!
På plats!
Valerie Aflalo tog hem läsarnas röster

Anna-Karin Karlsson vann Guldknappen Accessoar
Och Rika - Ulrika Lundgren vann Guldknappen
Snygga kläder från Rika

Efter visningen var över transporterades vi till Sturegallerian, där det var efterfest på MQ. Där hade bullats upp med rikligt med tilltugg (allting fettbildande) och dricka (dito) och man hade möjlighet att handla med 25 % rabatt både på Rikas kollektion speciellt för MQ och på allt annat i butiken. Jag är stolt över att kunna meddela att jag behärskade mig till det yttersta och köpte faktiskt ingenting! Jag hade faktiskt spanat in några snygga Rika-plagg som jag var sugen på, bl a en riktigt snygg skinnjacka, men inget av de plaggen fanns tyvärr på MQ!

Kön till efterfesten på MQ i Sturegallerian
Lena köar
På MQ
Det snålades inte på tilltuggen, minsann!
 


Jag gick tappert igenom hela sortimentet men köpte inget till slut

Trött i fötterna, slut i ryggen, med monsterskavsår på båda stortårna men nöjd åkte jag sedan hem igen och den här gången lyckades faktiskt tåget både avgå och anlända när det skulle!

Krampaktigt kramande min Goodiebag!
Och vilken Goodiebag, sen - halsband från MQ, lukta-gottpåse från Triumph, booster från L'Oréal, tights från Happy Socks, mobilfodral från Glitter och läppstift och serum från Yves Rocher. Jag vet redan vilken av dem som kommer att bli min favorit! :-)

Jag kan mycket väl tänka mig att gå på Guldknappen fler gånger!

2 kommentarer:

Att flytta eller inte flytta?

Hmm, helt plötsligt angreps jag av en vild lust att flytta. Så jag har redan varit och tittat på tre olika lägenheter på två dagar och har h...