Jag har börjat laga mat på helgerna, åtminstone i liten skala! Jag började förra helgen och fortsätter den här - med att göra äggröra och bacon till frukost om mornarna. Det är säkert farligt (för att inte tala om fettbildande!) på något sätt men det är ju så förbålt gott!
(Spisen blev lite chockad över att bli använd först. Jag var dessutom tvungen att leta reda på instruktionerna och damma av den innan jag kunde börja fixa med min frukost! Men trägen vinner!)
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Dimmigt värre
Så här dimmigt var det i morse när jag vaknade! Man ser inte ens Saltängsbron, för att inte tala om Inre hamnen. Men hur det än är så gillar...

-
Jag får inte finnar ofta men när jag får det är det alltid stora monsterblaffor på väldigt framträdande ställen. Som nu till exempel! Det ha...
-
Den här veckan har varit så fullmatad att jag knappt har haft tid att gå igenom förra veckans outfits men här är de i alla fall:
-
Igår var det vår avdelnings traditionella sommaravslutning. Som vanligt var det god mat och trevligt samkväm - och så det obligatoriska musi...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar