fredag 21 februari 2014

Fredag

Idag blev, helt oplanerat, en träningsfri dag trots min satsning på träning den här veckan. Jag har återigen drabbats av den märkliga halvsidessnuva - dvs att högra näsborren och högra ögat rinner och kliar konstant, endast avbrutet av våldsamma serienysningar med jämna mellanrum - som drabbar mig några gånger om året. Och även om jag inte känner mig speciellt sjuk (däremot känner jag mig faktiskt lite småvarm) så röstade jag faktiskt emot mig själv i förmiddags när jag föreslog att jag skulle gå och träna ändå. Bara tanken på att snora mig igenom ett helt träningspass - för att inte tala om att få ett tiofaldigt nysanfall mitt under Tabatha-intervallerna - ger mig rysningar! Dessutom har jag bara mascara på ena ögat (vänstra) eftersom den har runnit och gnuggats bort på det andra, så om jag slipper visa mig bland folk överhuvudtaget vore det bra.

Den enda trösten är att det inte brukar hålla i sig speciellt länge och jag hann ju i alla fall med tre träningspass den här veckan i alla fall! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...