tisdag 25 mars 2014

Solstråle

Återigen måste jag påpeka att man aldrig ska avfärda ett rea-fynd, eller ens något inköp till ordinarie pris, bara för att man inte använder ihjäl det inom den första veckan eller så. Man vet aldrig, en dag dyker det upp ett behov man inte haft tidigare och helt plötsligt passar det hittintills oälskade plagget perfekt och det enda man behöver göra är att klippa bort prislappen (röd eller inte) och börja slita på det! Som t ex min fina, gula Dobber-jacka från förra sommaren som jag inte har hittat någon användning för förrän nu och de senaste veckorna har jag verkligen använt den massor.

Och den gör folk glada, har jag märkt! Jag har t ex blivit tillönskad en glad påsk av flera personer redan, trots att det är flera veckor kvar och jag tycker även att folk ler mot mig i större omfattning än tidigare. Och det är ju alltid trevligt att folk blir glada när man dyker upp! Häromdagen kom två föräldralediga arbetskamrater och hälsade på med sina små kottar och båda småttingarna sprack upp i glada leenden, pekade på mig och sade något obegripligt (men uppskattande!) på småbarnska när jag kom in i personalrummet iförd min fina jacka. Och jag vet att det var jackan de blev förtjusta i och inte mig, för de fortsatte att peka på jackan och jollra lyckligt även efter att jag hade tagit av mig den och hängt den över en stol!

Jag känner mig verkligen som en riktig solstråle!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Rut och Ragnar

Det känns som om jag hänger en hel del i Skärblacka nuförtiden, det kanske är lika bra att jag flyttar dit. Eller, kanske inte...  I alla fa...