torsdag 17 mars 2016

Efter spelkvällen

Idag var det min tur att ha spelkväll men eftersom jag har varit lite krasslig har jag inte orkat fixa så mycket - ett tag övervägde jag t o m catering! Men sen kom jag på att min arbetskamrat Anneli gav mig ett recept med orden "Det här är så lätt att t o m du klarar av det!", så jag tänkte att jag testar väl det, då.

Nu blev jag lite stressad över att jag var tvungen att faktiskt laga mat själv, så jag glömde fotodokumentera hela händelsen men det gick i alla fall ut på att man tar 1,2 liter grönsakbuljong, 2 1/2 matsked olivolja, en stor gul lök, 300g färska champinjoner, 1 1/2 burk (-ish) krossade tomater (gärna med chilli och/eller örter), 500g pasta, lite oregano och färsk basilika och slänger i en gryta (jag passade på att använda min gjutjärnsgryta som inte får se dagsljuset så ofta), kokar upp under lock och sen låter koka i 10 minuter. Servera ev med lite kyckling för proteinets skull. Och det stämde faktiskt - det var så lätt att t o m jag klarade av det!

Det blev bara ungefär en matlåda över till mig!

Och inte blev det mycket kvar av något annat heller!
Jag hittade ett spel som jag har vunnit någonstans (fast jag inte minns var), det är ett resespel - alltså ett spel man ska ha med sig på en resa. Det var helt OK.

MIG-spelet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skymningsmusik

Tyvärr var det lite manfall pga sjukdom på gårdagens 1800 hos oss, så Maria och jag fick hålla ställningarna själva. Vi inledde med lite god...