torsdag 21 juli 2016

Trivia-quiz

Äntligen ett quiz i min smak - med riktiga frågor och inte bara en massa obskyra B-sidor av one hit wonders från 90-talet!

Frågor i min smak, alltså. Quiz-master Henka skötte sig med den äran, även om han var lite dåligt påläst ibland, t ex hade han ingen koll på att Capsicum är släktnamnet för alla pepparsorter utan envisades med att det bara gällde chilli. Men han hade redan på förhand skrivit i reglerna att han alltid har rätt, framförallt när han har fel, så... Kanske lika så bra!


Trots detta lyckades Jeanette, Susan och jag vinna och det man vinner är en runda i baren. Det förlorande laget vinner en runda shots och får bestämma kategorin för tre frågor nästa vecka - en kul idé. Det är alltså nästan lika kul att förlora som att vinna alltså. Fast jag föredrar nog hellre prestigen av en vinst!

Det måste ha varit värmen men när vi skulle beställa mat innan quizzen, så fick jag någon slags hjärnsläpp och beställde en Fläskfilé Oscar! Under alla år när vi quizzade på Cromwell så åt ju jag grillspett med tsatsiki, så jag vet inte vad som tog åt mig nu. Det var absolut inget fel på maten men nästa gång (och det blir säkert en nästa gång!), så får det nog bli grillspett igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...