söndag 30 oktober 2016

Megaloppis

Någon gång i början på året, i ett svagt ögonblick, bestämde jag mig för försöka bli av med lite av källarens överflöd på höstens Megaloppis som gick av stapeln idag. Som tur var så städade jag ur källaren och packade i kartonger redan i somras och jag försökte vila så mycket som möjligt både fredag och lördag för att orka med dagen. Och det gick faktiskt riktigt skapligt! (Men jag vet att jag får betala för det med utmattning imorgon! Men det tar vi då.)

Man får gå upp i svinottan - vår incheckning var kl 07.00! - och då ser det inte mycket ut för världen.


Sedan gäller det att ställa upp sina saker så de lockar köparna. Jag hade med mig en massa stora, åbäkiga saker som en matta, två brickbord, tre stora tavlor och en del andra saker. Här ser ni min halva av bordet.


Här är den från ett annat håll.


En liten översiktsbild av en del av Borgen, vårt bord är till vänster i bild där solen lyser (förstås!).


Utsikten från bakom bordet...


Som tur var lyckades jag få alla de stora sakerna sålda och det blev bara tre små kartonger över som Hela människan ska få. Och lite vinst blev det i alla fall, om man räknar bort kostnaden för bordshyran (250kr) och före en te och kokt med bröd så blev nettovinsten 1070kr - helt OK. (Tyvärr blir det ingen lyxkonsumtion för de pengarna, de går oavkortat till räkningarna. Jag behöver varenda öre nu när jag är sjukskriven!)

Men det bästa av allt är att jag nu kommer så långt in i mitt källarförråd att jag har fått kontakt med både min låda med Halloween-prylar och min låda med julsaker!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

AI-Lisa

Inför vårt avdelningsmöte igår blev vi anmodade att skapa en AI-genererad bild som beskriver oss och så var det meningen att vi skulle gissa...