onsdag 28 december 2016

Mellandagsrea

Det är ingen som kommer att tro det här (Jag tror det knappt själv!) men jag har faktiskt inte ens varit iväg på mellandagsrean! I vanliga fall är det ju jag som står först i kön när de öppnar affärerna på annandagen men nope, inte i år. Jag vet inte vad det är med mig men jag känner nästan ingen lust att shoppa. Före jul var jag och rekade en sväng i några butiker och varuhus med tanken att jag skulle se ut några plagg i förväg, kanske prova dem också så att jag skulle slippa stå i provrumsköer under rean men... jag tyckte inte jag hittade någonting jag egentligen vill ha. Ja, jag vet - det är som att svära i kyrkan men allting i affärerna kändes som varianter av sånt jag redan har!

Men därmed inte sagt att jag inte har shoppat någonting alls. Jag har faktiskt beställt några saker från Vingåker Factory Outlet och idag kom paketet. Ett plagg var restnoterat och några saker kanske åker tillbaka men jag ska nog behålla åtminstone två små fynd:

På tal om varianter på sånt jag redan har, så behåller jag nog den här fina blusen/tunikan från By Malene Birger. (Bara för att jag verkligen behöver en svart blus/tunika till!)


OCH den är i silke, är nedsatt med 1319kr och - nästan det viktigaste av allt - den passar trots att jag egentligen trodde den skulle vara för liten!

En annan variant av något jag redan har är de här fodrade curlingstövlarna i mocka. De såg så varma och sköna ut att jag inte kunde låta bli! För att inte tala om priset, 299kr - som hittat!


Jag känner mig faktiskt riktigt nöjd med min blygsamma lilla fyndskörd. Vi får väl se om jag hittar något mer framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skymningsmusik

Tyvärr var det lite manfall pga sjukdom på gårdagens 1800 hos oss, så Maria och jag fick hålla ställningarna själva. Vi inledde med lite god...