tisdag 28 februari 2017

Elefantparaden

Jag hängde med Jeanette när hon skulle köpa Elephant Parade-elefanter och blev alldeles förälskad i dem! Det finns alla möjliga storlekar från pyttesmå som är 5 cm höga (men tyvärr inte målade!) till stora som är 30 cm höga.



De är individuellt målade (förutom de pyttesmå, då) och det följer med ett certifikat för varje elefant med ett individuellt nummer och namnet på den som har målat just den elefanten.


Men det bästa av allt är att 20% av priset går till välgörenhet, t ex organisationer som försöker rädda elefanten från utrotning. Det gör ju att priset känns liiite bättre.


För de är ju inte precis gratis, förstås. Den här svarta, fina 30-centimeters som jag blev förtjust i går löst på 2450kr, så det blir nog inte snart jag köper den! De lite mindre är självklart billigare, 5cm kostar bara 99kr, 20cm kostar 975kr och så finns det 10cm och 15cm för resp 389kr och 645kr.


Visst är de fina! De går att köpa på nätet men även Mio har dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...