lördag 18 mars 2017

Lördagsshopping med rekord

Det var länge sen jag var på en loppisrunda så idag bestämde jag mig för att ta en sväng bland de närmaste loppisarna. Jag hittade faktiskt en möbel som jag blev väldigt sugen på men frågan är om den får plats hemma, så jag köpte den faktiskt inte.

I stället hittade jag några fler små olivgafflar. Inte för att jag behöver några fler nu men de var så söta så jag kunde inte låta bli och dessutom kostade de bara 22 kr! Jag köpte även en liten Höganäskruka för 15 kr som jag ska ha dem stående i.


Lite senare undrade Jeanette om jag ville hänga med till Ikea en sväng och det vill jag ju alltid! Och det är här det blev rekord: jag handlade nämligen bara för 148 kr! Det är den lägsta summan jag någonsin har gjort av med på Ikea men jag lyckades ändå få med mig några saker hem. Förutom de obligatoriska värmeljusen så blev det rapsolja, en timer, en äggskärare och lite träbestick. Det var knappt värt att köpa en påse för men det gjorde jag (natuligtvis) ändå.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

AI-Lisa

Inför vårt avdelningsmöte igår blev vi anmodade att skapa en AI-genererad bild som beskriver oss och så var det meningen att vi skulle gissa...