fredag 20 oktober 2017

Makeover 3.1 - då var det klart!

Nu har jag tillbringat tre timmar i en frisörsstol och blivit klippt, slingad, olaplex-behandlad och stylad och det här är resultatet:

Ta-daa!
Jag tycker slingningen blev snygg, det är två olika färger förutom mitt eget hår - en blekning och en som gick lite åt det guldiga hållet. Jag hade nog dock förväntat mig att det skulle bli lite ljusare, som det brukar bli när jag slingar mig men i stället tycker jag det ser mörkare ut än det brukar - jämför med bilden jag tog (lite hastigt) innan jag klippte mig:

Visst ser det (förutom mer slitet) ljusare ut?
Håret känns även mjukt och bra, eventuellt ett resultat av olaplex-behandlingen eller också så är det för att jag är nyklippt, det återstår att se. Själva klippningen är väl också OK, även om jag nog gärna hade sett att det såg lite mer gala ut - men det duger! (Jag kör ju med samma princip när det gäller håret som med t ex lägenheten, det får gärna sunka ihop till en soptipp innan jag tar itu med storstädning för då märks skillnaden bättre och det känns ännu mer fräscht.) Men det får, som sagt, duga och de närmaste dagarna får utvisa om jag går tillbaka till samma ställe igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...