onsdag 27 december 2017

Rea-trött?

Nu är ju mellandagsreorna igång och jag passade på att ta en titt i några affärer när jag ändå var i närheten idag. Det var faktiskt lugnare på stan än jag hade förväntat mig, som en vanlig vardag, nästan. Men jag hittade i alla fall inget som jag ropade efter mig så jag gick faktiskt hem igen utan att köpa något annat än två hekto te - tro det eller ej!

Jag skyller på feber och värk i bihålorna. För mina bihålor (eller vad det är!) har bråkat hela julhelgen och vårdcentralen kan inte hjälpa. Jag fick ett telefonnummer till en Öron-näsa-hals-mottagning som  har stängt fram till 8/1, så under tiden får jag väl försöka stå ut så gott jag kan... Inte undra på att man inte är på humör för shopping!

Men nätet finns ju alltid, förstås, och bl a har Gudrun Sjödén rea nu. Det är lite utplockat bland storlekarna, som alltid på reor (Hmm, jag undrar om det betyder något att det nästan bara finns små storlekar som XS och 34-36 kvar på alla reor eller om det är en ren tillfällighet?) men en sjal är inte så storleksbunden och man kan aldrig ha för många sjalar, framförallt inte sidensjalar, eller hur!

Och eftersom Gudrun är Drottningen av Färg och det fanns tre härliga färger att välja på så valde jag naturligtvis ... den svarta!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kalla slingor

Så här års är alltid håret så trist och livlöst och det vill till lite professionell hjälp. Dags för slingor, alltså. Så här såg det ut när ...