lördag 17 februari 2018

Hemmaträning

Det går ju si och så med min träning. Igår kom jag visserligen iväg till gymmet men det var ju första gången på en månad, så inget att skryta om precis. Vi har ju lunchträning på jobbet två dagar i veckan - gympa på måndagar och yoga på onsdagar - som jag försöker komma iväg på så ofta jag kan men jag vill gärna klämma in lite styrketräning också. Nästa vecka är det ju dessutom sportlov så lunchträningen är inställd.

Hoppet dör ju aldrig heller att jag helt plötsligt ska börja träna hemma, så jag har inhandlat några redskap som ska få mig (hoppas jag) att vilja "yoga" lite hemma. Det är Femina shop som har haft utförsäljning och då passade jag på att inhandla:

en gymboll (med tillhörande pump. Det tog ett bra tag att pumpa den)...


... och en yogamatta.


Jag har för mig att de kostade 129kr/st men jag har glömt vad de skulle ha kostat. Vad gäller yogamattor så har jag nu tre stycken - en på jobbet (till lunchyogan på onsdagarna), en hemma till min hemmayoga och en reserv som jag bl a kan ha på utomhusyogan i parken i sommar (om det blir någon).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...