tisdag 29 maj 2018

Äntligen en tamburmajor!

Sen mitt "väskträd", d v s min gamla tamburmajor pajade (antagligen av en kombination av tyngden på allt jag hängde på den och att jag ständigt skruvade på den) så har jag letat efter en ny - men det har bara gått sådär. (Undrar var alla gamla tamburmajorer har tagit vägen?) Den enda jag har hittat var en guldpläterad i 24 kt guld för 950kr utanför Julita (i Äsköping) men det kändes lite väl dyrt.

Men jag har spridit i bekantskapskretsen att jag var på jakt efter en och nu har det gett resultat. Linda hade sett en på Ge för livet-loppisen (fast hon kallar dem för Hatt-Pelle!) och jag rusade naturligtvis dit för att kolla. Och mycket riktigt fanns den där. Den kostade 150kr - helt OK och med tanke på att jag letat i flera månader så får det duga. Och som tur är går de ju att skruva isär i tre delar så jag kunde få hem den i cykelkorgen.


Den högre och smalare än min gamla (som står och lutar sig drucket mot väggen till höger) och inte lika svarvad men vem bryr sig om sånt.


Och nu är den installerad på sin plats och väskorna är påhängda. Äntligen!


Undrar om den gamla går som brännbart?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...