torsdag 31 maj 2018

Som nytt

Ibland behöver man inte köpa nytt - man kan ändra/laga något gammalt och så känns det som om man har fått nåt nytt.

Jag fick äntligen tummen ur att lämna in några grejer för ändring/lagning i förra veckan och nu idag fick jag besked att det var klart. Det var bl a en silkes(vad annars!)topp som jag köpte på rea på Indiska i höstas. Vad den kostade minns jag inte men den var billig i alla fall.

Jag gillade färgen och mönstret men inte att det var polokrage, så jag tänkte redan från början ändra på den. Och nu ser den ut så här:

Mycket bättre, eller hur!
Ett annat plagg som ändrades var den här omlott-tunikan från Day Birger et Mikkelsen.



Den är nog ännu äldre men jag hittar inte när jag köpte den eller varifrån. Jag tror det var en sån där "halva reapriset-historia som kostade, typ 1499kr från början och när jag köpte den så var 499kr eller liknande. Den ser ungefär likadan ut men jag hade lite problem med passformen förut - så fort jag rörde mig ramlade brösten ut och så kan vi ju inte ha det. Nu har jag satt dit tryck-knappar för att hålla brösten i styr, så nu törs jag ha den igen.

Jag passade även på att få en annan blus lagad och hela kalaset - lagning/ändring av alla tre plaggen - gick på hela 250kr!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

AI-Lisa

Inför vårt avdelningsmöte igår blev vi anmodade att skapa en AI-genererad bild som beskriver oss och så var det meningen att vi skulle gissa...