tisdag 28 augusti 2018

I grevens tid


Jag är ganska förtjust i Campadre och har handlat en hel del bra och billiga grejer därifrån genom åren men jag har också lärt mig att ibland måste man ha tålamod. Det händer att det tar ett tag för varorna att levereras - vid åtminstone två tillfällen har de inte levererats alls och så får man besked efter ett halvår, typ, att de inte kommer att dyka upp (Då har man iofs redan räknat ut det själv)

Nu senast (20/7) beställde jag en 400ml flaska av mitt älskade ansiktsvatten Clarifying Lotion 2 från Clinique för 285kr (ord 335kr) och fick besked att det skulle levereras 14 augusti. Det tyckte jag var helt OK eftersom jag fortfarande hade lite kvar av den gamla flaskan och jag beräknade att det skulle räcka nästan en månad. Men... 14/8 kom och gick och ingen Clarifying Lotion i sikte och nu började det sina i den gamla flaskan! Jag har snålat och snålat med det lilla jag hade kvar men tills det tog helt slut i helgen. Och det var då jag upptäckte hur beroende jag har blivit av det. Jag känner mig helt enkelt inte ren om jag inte får avsluta rengöringen med min CL2. Det var kris, helt enkelt!

Men tack och lov - idag kom paketet! Och nu ikväll har jag äntligen fått avsluta ansiktsrengöringen med det bästa ansiktsvattnet som finns - så nu känner jag mig äntligen ren igen! Puh!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

AI-Lisa

Inför vårt avdelningsmöte igår blev vi anmodade att skapa en AI-genererad bild som beskriver oss och så var det meningen att vi skulle gissa...