tisdag 7 augusti 2018

Sandaletter

Idag lyckades jag avhålla mig från allt som var rosa, nästan hela dagen. Jag inledde med att fynda ett par sandaletter på Sköna Skon. OBS! att de är svarta med lite silvrigt på mellanremmen - inget rosa så långt ögat når.

Marco Tozzi-sandaletter, 499kr, nedsatta från 699kr.
Men sen... fick jag för mig att åka till Plantagen och köpa lite höstblommor till balkongen, för att det snart är höst och för att jag längtar efter hösten! (Jag längtar alltid efter hösten så här års men i år är längtan starkare än nånsin. Jag längtar efter underbara klara och friska höstdagar, kalla nätter och  - framförallt - höstkläder!)


Och där sprack min icke-rosa dag - för ljung är ju en höstblomma och den är ju rosa. Men det kan jag leva med. Däremot upptäckte jag att alla mina krukor och balkonglådor fortfarande är upptagna av sommarblommorna, så jag har ingenstans att plantera mina höstblommor än. Det får bli ett senare projekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...