lördag 1 december 2018

Julmarknad på Löfstad

När jag vaknade i morse så kände jag mig bättre än igår, så jag bestämde mig för att jag orkade med att åka med Ulrika och Ebba på vår traditionsenliga utflykt till julmarknaden på Löfstad. Och vi var nog inte de enda som hade fått den idén!

Och ni skulle se kön bakom bilen också!
Det var som vanligt en väldigt bra julmarknad, alla våra favoritsäljare var där. Framförallt shoppade vi en hel del hos Fria Läroverken (som vanligt).


Vi hann även med en snabbsväng inne på slottet, där det som vanligt fanns kunniga och utklädda guider i varje rum. Sen var vi alla trötta (Ebba somnade i bilen på väg hem men jag lyckades hålla mig vaken) och åkte därifrån med våra inköp.


Och skörden blev rik: en vetelevain från Finbageriet Kamraterna, cocosbollar, praliner och franska pepparkakor från Fria Läroverken, citron- och vaniljmarmelad (jättegott, jag lovar!) från Börslycke gård, ekologiskt sköljmedel från Tvättika UF och ett mystiskt julpaket (en vinst i julklappslotteriet).


Jag är riktigt nöjd med mina inköp...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kalla slingor

Så här års är alltid håret så trist och livlöst och det vill till lite professionell hjälp. Dags för slingor, alltså. Så här såg det ut när ...