söndag 24 februari 2019

Afternoon Tea på Husby


När jag var på konferens på Husby säteri i december fick jag reda på att de även har Afternoon Tea (bl a) vissa helger. Så jag rekryterade Anette, Klas och Maria och anmälde oss till dagens sittning. (Det skulle egentligen ha varit igår men det blev fullbokat så fort att de lade in ett extra tillfälle idag.)

Det fanns en hel del smaskigt att välja på - förutom två sorters paj och två sorters snittar, fanns det givetvis scones med olika tillbehör och en massa övriga godsaker.

Anledningen till att Maria ser så hemlig ut är att hon glömde sina vanliga glasögon i bilen och var tvungen att ha de slipade solglasögonen på sig för att slippa treva sig fram.
Jag körde julbords-stilen som vanligt, d v s ta av allt på en gång utifall det tar slut innan jag hinner ta om, så det blev paj, snittar, scones och lite godsaker på samma tallrik. Det fanns flera sorters te att välja på och man fick även ett glas cava till. Helt klart prisvärt!


Och vi hade t o m tur med vädret! Husby såg precis lika vackert ut som i december...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...