måndag 24 juni 2019

Aldrig svänga vänster

Jag borde ju ha lärt mig vid det här laget att alltid gå åt höger när jag kommer ut från  nagelsalongen, aldrig vänster. Svänger man vänster hamnar man nämligen utanför Bäckmans damekipering och det är svårt nog att gå förbi där i vanliga fall. Har de dessutom en skylt som det står "Rea" på i skyltfönstret är det klippt omöjligt att inte gå in!

Och naturligtvis hittade jag någonting! Jag började lite blygsamt med att hitta en kjol 200kr i fyndlådan (det kallar jag fynd!) Något ordinariepris fanns inte så hur fyndigt det var vet jag inte.


Sen hittade jag denna underbara Riani-blus i viskos. Ordinarie-priset framgår inte där ,heller, eftersom Bäckmans är en sån där exklusiv butik som tar bort prislappen när man köper något. (Man får dessutom med sig galgen hem!) Eftersom jag har kvittot kvar så vet jag att den kostade 1495kr på rea, säkert åtminstone 50% rabatt - Bäckmans fjantar aldrig med bara 10-25%, minsann!


Men nästa gång måste jag verkligen komma ihåg att svänga höger!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...