lördag 28 december 2019

Mellandagsfynd

Jag har ju för länge sen lärt mig att inte svänga vänster när jag går ut från nagelsalongen för då går jag förbi Bäckmans och det brukar ju bli dyrt - men ändå hamnade jag där igår!

Den här gången kostade det 3225kr och jag blev i gengäld lycklig ägare till en härligt gul dunjacka från Luisa Cerano. Den var naturligtvis kraftigt nedsatt i pris men eftersom Bäckmans inte är så vulgära att de låter prislapparna sitta kvar på plagget så minns jag inte vad den skulle ha kostat. Säkert det dubbla.


Den väckte uppmärksamhet direkt; när jag lite senare var inne i Masai-affären råkade expediten där se ner i min påse från Bäckmans och undrade vad för vackert jag hade där.

Jag hittade även en lång kofta/tunika inne på Masai. Prisläget där är ju lite annorlunda så den kostade 288kr. Ordinarie pris 1199kr, först nedsatt med 70% och sen ytterligare 10% i mellandagsrabatt.


Nu hoppas jag att det inte dyker upp något mer fyndigt förrän nästa lön, för det har jag inte råd med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tji fick vi

Nu när jag inte betyder garanterad undergång för Dolphins så fort jag visar mig på en basketmatch längre, har ödet tydligen hittat ett nytt ...