fredag 22 oktober 2021

DvF igen

Jag börjar mer och mer inse att jag har designerfavoriter som jag borde hålla mig till, även om de kanske kostar lite mer. En av dessa favoriter - framförallt när det gäller klänningar - är Diane von Fürstenberg. Den kvinnan är ett geni när det gäller omlott!

Jag har tidigare i höst köpt en DvF-klänning och nu har jag investerat i en till. Den här var inte direkt gratis heller men med tanke på att den är i 100% silkesjersey lär den överleva mig med marginal.


Den kommer från Boozt (som vanligt!) och kostade 2749,50kr - halva priset av 5499kr.

Förra året köpte jag en billig blå omlottklänning från en budgetkedja som jag inte har haft på mig en enda gång sedan dess. Den var visserligen billig men varje gång jag vrider på huvudet lite för hastigt ramlar ett eller båda brösten ut! Det kanske var därför den var så billig... DvF-klänningen ovan har jag testat genom att dansa, hoppa, rulla runt på golvet och (nästan) stå på händer i den och brösten har stannat där de ska hela tiden. Den billiga får nu gå till Myrorna.

Nu ser jag fram emot lite tillfällen att ha den, den är väl lite festligare än att ha på jobbet, tycker jag, men om det kniper kan den få följa med dit också...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kalla slingor

Så här års är alltid håret så trist och livlöst och det vill till lite professionell hjälp. Dags för slingor, alltså. Så här såg det ut när ...