tisdag 4 januari 2022

10 år sen sist?

Är det verkligen 10 år sen sist? Det verkar inte bättre, eftersom jag har fått brev från Transportstyrelsen att mitt körkort går ut i februari. Så det var bara att knalla iväg till fotografen och försöka få till ett foto som man inte behöver skämmas för mycket för...

Fotografen höll på att köra in sin nya skrivare så i stället för fyra foton fick jag 12! Vad jag ska göra med dem vet jag inte, jag behöver ju bara ett till körkortet. Kanske ska jag ge bort de andra till mina nära vänner? Jag är säker på att de vill ha ett foto av mig där jag ser ut som jag har sålt smöret och tappat pengarna. Han kunde ju ha sagt till när han fotade så jag åtminstone fick chansen att se lite gladare ut!

Men det var en väldigt trevlig fotograf! När jag skulle gå sa han "Fin outfit du har, förresten - väldigt snygg". Uppenbarligen en ung man med utmärkt smak!

Så på vägen hem var jag tvungen att hoppa in i Lindens selfie-studio (eller vad det heter) och ta en bild på den beundrade outfiten:

Det här ska jag leva på länge, länge...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Movement

Jag börjar nästan bli lite orolig. För andra gången i rad valde jag en pastellfärg till naglarna. Förra gången Luxio Marina och idag föll j...