torsdag 17 augusti 2023

Spelkväll med Sudden

 
Igår, när vi var på spelkväll hos Eva, fick vi knappt vara ifred för hennes gulliga men jättestora schäfer Sudden. Han är inte bara jättestor, han är jättekelig också.


Han älskar även att jaga saker - bollar, pinnar, bilar - så när vi spelade möllkky fick vi låsa in honom i huset. Så hela tiden när vi spelade satt han innanför fönstret och såg jätteövergiven och ensam ut.

(Min blygsamhet förbjuder mig att berätta vem som vann möllkkyn, förresten...)

 
Efter att vi hade spelat färdigt (och någon väldigt blygsam hade vunnit!) gick vi in igen och satte i oss en god kycklinggryta och äppelkaka med pekan-nötter (som jag tyvärr glömde fota).

 
Sudden visade hur duktig han är på hushållsarbete genom att fördiska alla tallrikarna...


När både kycklinggryta och äppelkaka var uppätna, var det dags att gå loss på godiset och spela När då då? Vi spelade två omgångar och Den Mycket Blygsammas lag vann åtminstone den ena omgången, även om Någon Annan (som borde heta Trump) envist hävdar att hon vann både möllkkyn och båda omgångarna av När då då?.


Det måste vara underbart att leva i en alldeles egen verklighet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lägenhetsbilder

Ni vet hur man alltid vaknar och är skitsnygg i håret samma dag som man har bokat frisörbesök? Exakt samma var det när jag kom hem från mäkl...