tisdag 17 september 2024

Nya köksstolar

Jag har ju haft lite ont om köksstolar sen flytten, en stol satt jag ju sönder redan innan och en förolyckades i flytten, så jag hade bara fyra st kvar. I somras satte jag mig ner och googlade efter likadana stolar och det var inte lätt. Men till slut hittade några som såg nästan likadana ut på ett ställe som heter Beliani. Sen dess har leveransdatum flyttats fram flera gånger och jag började bli lite svettig nu när jag ska ha spelkväll på torsdag och de inte hade kommit än.

Men... idag kom de! Jag rusade iväg till Ica och hämtade ut dem och det är ju tur att jag bor så nära nu för tiden. Som tur var hade jag tänkt på att ta med mig min lilla bagagevagn, annars hade jag nog inte fått hem det! Paketet var så stort att jag knappt kom in i hissen med det.



Och jag är så glad för min stora hall. Den är perfekt för att t ex ställa upp tvättställningar och skruva ihop IKEA- och andra möbler. För naturligtvis krävdes lite skruvande från min sida för att få stolarna sittbara.


Men det var faktiskt ganska lätt.

Hmm, faktum är att jag tycker de nya stolarna är snyggare än de gamla...


Men nu har jag i alla fall sex köksstolar igen (och två klaffstolar i källaren), så nu slipper några av gästerna sitta på golvet om vi blir fulltaliga. Puh! 😅

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Mästerliga kvartetter

  Symfoniorkestern verkar ha dragit ner på antalet 1800 hos oss-konserter till två om året och igår var det dags för höstens konsert. Jag gi...