När man har ett flertal hantverksgymnasier bara några kvarter från jobbet så måste man ju utnyttja det, så idag gick Anneli och jag till Restaurang Kvarnen (eller Restaurang Ståhlboms Kvarn som den också kallas pga att den ligger i gamla Ståhlboms kvarn) för att äta lunch.
Och man har verkligen fått vad som egentligen är en undervisningssal att se mysig ut med små medel.
Temat för lunchen var à la carte och var i fyra delar. Först en amuse på morotssoppa med pepparrotstopping.
Förrätten var västerbottenpaj med kräftsallad.
Huvudrätten var baconlindad kycklingfilé med potatisgratäng och smörslungade rotfrukter.
Allting var jättegott men Oj, vad mätt man blev!
Men det slutade inte ens där, utan det dök upp en efterrätt också - morotskaka med färskostkräm och morot- och apelsinsorbet.
Som sagt, man gick inte direkt hungrig därifrån - snarare tvärtom!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar