söndag 2 augusti 2009

Semestern är slut - Hurra!

Imorgon ska jag börja jobba igen efter mina två veckors semester. Dessutom ska jag gå upp halv fem så jag kan ta 06:02-tåget och vara på Campushallen före 07:00 och träna lite.

Det är inte så ångestfyllt som det kanske låter. Jag känner att jag behöver komma tillbaka till jobbet för att vila upp mig lite efter dessa hektiska två veckor. För att inte tala om att jag behöver komma igång att träna igen…

För det är ju så att när man har absolut ingen karaktär alls (som jag t ex), då behöver man fasta rutiner och, framförallt, bestämda måltidstider. Jag gick ut hårt till en början och var ganska duktig de första dagarna av semestern, försökte undvika mellanmålen och lyckades faktiskt träna hela två gånger innan det gick åt h-vete. Sedan dess har rått total mat- och träningsanarki.

Dessutom har jag inte råd att vara ledig under (kläd-)affärernas öppettider längre. För jag måste ju erkänna att jag inte lägger ut riktigt alla mina inköp här. Det törs jag inte. Då kommer väl någon snart och kräver att jag börjar gå på mötena med Anonyma Shopaholister (Norrköpingsavdelningen) igen! Pappa t ex. Han är väldigt intresserad av (och lite chockad över) hur mycket pengar jag gör av med på kläder. (Och vem f-n har gett honom adressen hit?)

Så imorgon börjar mitt inrutade jobbliv igen, med regelbundna måltider och regelbunden träning och sedan tänker jag inte vara ledig igen förrän jag (förhoppningsvis) åker till Argentina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skymningsmusik

Tyvärr var det lite manfall pga sjukdom på gårdagens 1800 hos oss, så Maria och jag fick hålla ställningarna själva. Vi inledde med lite god...